Gap Tarim Teknolojileri ve Hayvancilk Fuari; Bakanligimiz destegi yani sira Gaziantep Sanayi Odasi, Gaziantep Ticaret Borsasi, Türkjye Ziraat Odalari Birligi, Türkiye Tarim Kredi Kooperatifleri Birligi, Gaziantep Büyüksehir Belediyesi ve KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekte Sanayi Gelistirme ve Destekleme Idaresi Baskanlig) tarafindan düzenlendi.

Alpaslan Group Erkunt Gaziantep-Kilis-Sanhurfa Bayii, tarim sektörünün önde gelen fuarlarindan biri olan Gaziantep Tarim Fuarinda yerli ve yabanci ziyaretçilerini agirlayarak, genis ürün yelpazesi ile dikkat gekti. 21-24 Subat tarihleri arasinda düzenlenen Gap Tarim Teknolojileri ve Hayvancilk Fuar'na iddiali bir katilim saglayan Alpaslan Group, traktör meraklilarin etkileyici standinda agirladi. Türkiye'de tarim alaninda önemli bir yeri olan Gaziantep'te giftçilerin ihtiyaçlarni dikkate alan Türkiye'nin önde gelen üretici firmalarindan Erkunt Traktör, yeniledigi modellerini begeniye sundu.

Alpaslan Group Erkunt Traktörleri Gaziantep -Kilis- Sanliurfa Bayii Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Mesut Alpaslan, Tarim sektöründeki tüm gelismeleri daha yakindan görme ve son teknoloji tarim ürünlerini gözlemleme bugünün giftisinin bir traktörden daha fazlasini talep ettigini bilen, kaliteli ve çagin gereklerine uyan ürünü en ekonomik fiyatla almay ve traktörü kullandig müddetçe arkasinda ona destek olacak retici firmayi görmek istedigini söyledi. Her geçen gün Erkunt'a duyulan güvenin arttigina ve müsteri memnuniyetinin önemine deginen Alpaslan, Gaziantep Tarim Fuar'nin Türkiye'nin en önemli tarim fuarlarindan biri oldugunu vurguladi. Tarim fuarina çok sayida protokol üyesi ve davetli katildi.

Gelişmelerden Haberdar Olun

Ürün ve duyurulardan anında haberdar olmak için bültene kaydol.

Copyright © ALPASLAN TİCARET MERKEZ

WhatsApp Yol Tarifi Al Hemen Ara